foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Nasza szkoła jest miejscem, w którym proces nauczania - uczenia się stanowi radosne przeżycie dla uczniów i nauczycieli. Osiągamy to, stosując metody i techniki przyspieszonego uczenia, dzięki którym pomagamy każdemu dziecku rozwijać się na miarę swoich możliwości.

Stołówka

 

W naszej stołówce szkolnej przygotowujemy smaczne potrawy według zasad racjonalnego żywienia w oparciu o zdrowe, naturalne produkty.

 

Obiady są gotowane codziennie w szkolnej kuchni (nie korzystamy z cateringu!).

Koszt obiadu - 5 zł płatne przelewem (za miesiąc z dołu)

 

Tygodniowy jadłospis

Poniedziałek

25.03.

Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną – 300ml,  pieczywo. Ryż – 200g,  pulpety drobiowo – wieprzowe  w sosie pieczarkowym – 100g. Sałata lodowa z papryka, rzodkiewką i olejem – 100g. Kompot  owocowy – 200ml.                 

Wtorek 

26.03.

Zupa z kaszy jaglanej z jarzynami  i  zieleniną – 300ml,  Ziemniaki – 200g, kotlet schabowy smażony  – 100g, Kapusta zasmażana  – 100g. Sok owocowy – 300ml,  klementynka – 1szt.

Środa 

27.03.

Zupa  z soczewicy z wędliną, ziemniakami  i  zieleniną – 300ml, pieczywo. Makaron z masłem i jabłkami duszonymi – 300g, Koktajl truskawkowy – 200ml,  banan – 1szt.

Czwartek 

28.03.

 Zupa z selera naciowego z ryżem  i  zieleniną – 300ml, pieczywo. Ziemniaki – 200g,  nóżka z kurczaka pieczona – 150g, Mini marchew duszona  – 200g,  pomarańcza - 1szt.

Piątek

29.03.

Zupa koperkowa z lanym ciastem  i  zieleniną – 300ml, pieczywo. Ziemniaki – 200g,  ryba smażona – 100g, Surówka z białej kapusty i marchwi – 100g, kompot owocowy – 200ml.