foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Nasza szkoła jest miejscem, w którym proces nauczania - uczenia się stanowi radosne przeżycie dla uczniów i nauczycieli. Osiągamy to, stosując metody i techniki przyspieszonego uczenia, dzięki którym pomagamy każdemu dziecku rozwijać się na miarę swoich możliwości.

Stołówka

 

 

 

W naszej stołówce szkolnej przygotowujemy smaczne potrawy według zasad racjonalnego żywienia
w oparciu o zdrowe, naturalne produkty.

 

 

 

 

Obiady są gotowane codziennie w szkolnej kuchni (nie korzystamy z cateringu!).

Koszt obiadu - 5,50 zł płatne przelewem (za miesiąc z dołu).

Nr konta 12859100070310056390610001

      Tygodniowy jadłospis       

                                                                                 Jadłospis

                                                                   09.03.2020 r. – 13.03.2020 r.

Poniedziałek

09.03     Zupa  ogórkowa z ziemniakami, jarzynami  i zieleniną – 270ml, pieczywo.

                 Ryż – 200g,  filet z kurczaka w sosie słodko - kwaśnym – 150g,

                 kompot owocowy– 200ml,  pomarańcza – 1szt,        

                    

Wtorek

10.03    Krupnik  zabielany z jarzynami   i  zieleniną – 270ml, pieczywo.   

               Ziemniaki – 150g, kotlet schabowy smażony – 100g,

               Kapusta zasmażana – 100g,  gruszka – 1szt.

               Woda niegazowana Żywiec Zdrój – 500ml,  

                

Środa

 11.03     Żurek z jajkiem, ziemniakami, wędliną  i zieleniną – 270ml, pieczywo.  

               Racuchy z jabłkami i cukrem pudrem -  220g,

               Koktajl  truskawkowo - malinowy – 200ml,  banan – 1szt.

             

Czwartek

 12.03     Zupa  szpinakowa  z lanym ciastem,  jarzynami  i zieleniną – 270ml. pieczywo.

               Ziemniaki – 150g, pulpety drobiowo – wieprzowe w sosie porowym  – 120g,

               Surówka z marchwi i jabłka – 100g,

               Kompot owocowy – 200ml,  serek Danio – 150g.

                

Piątek

13.03    Zupa pomidorowa z makaronem, jarzynami  i  zieleniną – 270ml,

             Ziemniaki – 150g,  ryba  w cieście naleśnikowym – 100g,

             Surówka z  kapusty pekińskiej z ogórkiem i papryką  – 100g,

             Kompot wieloowocowy – 200ml.

 

 

Smacznego!