foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Nasza szkoła jest miejscem, w którym proces nauczania - uczenia się stanowi radosne przeżycie dla uczniów i nauczycieli. Osiągamy to, stosując metody i techniki przyspieszonego uczenia, dzięki którym pomagamy każdemu dziecku rozwijać się na miarę swoich możliwości.

Stołówka

 

W naszej stołówce szkolnej przygotowujemy smaczne potrawy według zasad racjonalnego żywienia w oparciu o zdrowe, naturalne produkty.

 

Obiady są gotowane codziennie w szkolnej kuchni (nie korzystamy z cateringu!).

Koszt obiadu - 5,50 zł płatne przelewem (za miesiąc z dołu).

 

Nr konta 12859100070310056390610001

 

Tygodniowy jadłospis

Jadłospis

24.02.2020 r. – 28.02.2020 r.

Poniedziałek

24.02     Zupa ziemniaczana z jarzynami i zieleniną – 270ml, pieczywo.

                 Makaron z sosem mięsno-warzywnym i serem żółtym - 330 g,  

                 kompot owocowy– 200ml, pomarańcza - 1 szt.         

                    

Wtorek

25.02    Zupa porowa z ziemniakami   i  zieleniną – 270ml,  

               Kasza jęczmienna – 200g, gulsz z indyka – 100g,

               Surówka z kapusty czerwonej z olejem – 100g,  kompot wieloowocowy - 200 ml.

                

 Środa

 26.02     Żurek z jajkiem, ziemniakami, jarzynami i zieleniną – 270ml, pieczywo.    

                Pierogi ruskie z masłem i cebulką - 220 g,

                Sałatka wieloowocowa - 200 ml.

             

 Czwartek

 27.02     Zupa fasolowa z  jarzynami, wędliną  i  zieleniną – 270ml,

               Ziemniaki – 150 g, kotlet mielony drobiowo-wieprzowy  – 100g,

               buraczki zasmażane – 100g, kompot owocowy – 200ml,

                banan – 1szt.

                                                         

Piątek

27.02    Zupa kalafiorowa z ryżem, jarzynami  i  zieleniną – 270ml, pieczywo.

             Ziemniaki - 200g, ryba w cieście naleśnikowym - 100g,

             surówka z białej kapusty, marchwi i jabłka - 100 g.

             Kompot wieloowocowy – 200ml.