foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Nasza szkoła jest miejscem, w którym proces nauczania - uczenia się stanowi radosne przeżycie dla uczniów i nauczycieli. Osiągamy to, stosując metody i techniki przyspieszonego uczenia, dzięki którym pomagamy każdemu dziecku rozwijać się na miarę swoich możliwości.

Stołówka

 

 

 

W naszej stołówce szkolnej przygotowujemy smaczne potrawy według zasad racjonalnego żywienia
w oparciu o zdrowe, naturalne produkty.

 

 

 

 

Obiady są gotowane codziennie w szkolnej kuchni (nie korzystamy z cateringu!).

Koszt obiadu - 6,00 zł płatne przelewem (za miesiąc z dołu).

Nr konta 12859100070310056390610001

Umowa dostępna jest tutaj.

 

 

             

                                                                              

Jadłospis

02.11.2020 r. – 06.11.2020 r.

Poniedziałek

02.11     Krupnik zabielany z  jarzynami  i zieleniną – 270ml,

                 Ziemniaki – 200g, nóżka z kurczaka pieczona – 150g,

                 Sałata lodowa z olejem i prażonym słonecznikiem – 100g,

                 Kompot wieloowocowy– 200ml,   pomarańcza – 1szt.      

                    

Wtorek

03.11    Zupa szpinakowa z lanym ciastem,  jarzynami  i zieleniną – 270ml,   

               Ziemniaki – 200g, kotlet schabowy panierowany – 100g,

               Kapusta zasmażana – 100g,

               Sok jabłkowy -300ml, banan – 1szt.   

              

 

Środa

 04.11     Żurek z jajkiem, wędliną, ziemniakami, jarzynami  i zieleniną – 270ml,    

               Racuchy z jabłkami i cukrem pudrem – 220g, 

               Koktajl truskawkowo - malinowy – 200ml,  winogrono ciemne – 100g.

 

Czwartek

 05.11     Zupa  ogórkowa z ziemniakami, jarzynami  i zieleniną – 270ml.

               Kasza jęczmienna  – 200g, gulasz wieprzowy w sosie  – 100g,

               Ćwikła z chrzanem -100g,

               Kompot wieloowocowy – 200ml,  gruszka – 1szt.

 

Piątek

06.11     Zupa koperkowa z ryżem,  jarzynami  i  zieleniną – 270ml

              Ziemniaki – 200g, ryba w cieście naleśnikowym – 100g,

              Warzywa gotowane – 100g,

              Kompot wieloowocowy – 200ml,  jabłko – 1szt.

 

 

     

 

                

                                                        

HARMONOGRAM PRZERW OBIADOWYCH:

GODZ.

PONIEDZIAŁEK

WTOREK

ŚRODA

CZWARTEK

PIĄTEK

10.45 – 11.10

1A,  3A

1A,  2A, 2B

1A,  3B

2A,  3B

3A,  1B

11.25 – 11.45

2A,  2B

1A, 3A,

3A,  2A

2B,  1B

3B,  2A

12.00 – 12.15

1B,  3B

3B,  1B

1B,  2B

1A,  3A

1A,  2B

12.30 – 12.45

4A,  6A

4A,  6A

4A,  6A

4A,  6A

4A,  6A

13.30 – 13.45

7A

7A

7A

7A

7A

 

Regulamin stołówki